Viktminskning & Detox

Viktminskningsprogrammet är för dig som vill eller behöver gå ner i vikt och för dig som vill försöka äta sundare. Du får tips och råd samt recept på hur du kan gå ner i vikt. För ge kroppen de bästa förutsättningarna rekommenderas detox programmet. Du blir coachad genom programmet i medgång och i motgång.

Detox betyder rening.

Du får kunskap och behandling för avgifta kroppen. Vi ta bort det du inte tål, reparerar tarmslemhinnan med flera vävnader samt återinföra nya goda bakterier och näringsämnen. Vi tittar på dina vanor, behov och förutsättningar och inriktar oss på en individuell behandlingsplan. Med detox blir du av med gifter och slaggprodukter. Näringsupptag förbättras. Du mår bättre och blir piggare. Passar även dig med IBS eller liknande tillstånd.

Både viktminskningsprogrammet och detox tar vi hänsyn till enzymer, aminosyrer med mera för kroppen samt inflammationer och annat som kan ha stört din kropp.

 

 

Vågar du utmana dig själv? Rehabiliteringskliniken Bergslagen erbjuder dig ett unik koncept för viktminskning och detox.