Kunskap är makt

Kunskap och utveckling genom utbildning och kurser - i din takt.

KURSUTBUD

MASSAGE

Utbilda dig till diplomerad massör i svensk klassisk massage. 

Februari drar vi igång. OBS! Ej fastställt datum.

Det är viktigt att välja "rätt terapeut" när man söker efter behandling. Kunden ställer ofta krav på terapeuten. Det är inte bara till att massera och lära sig på en eller 2 dagar. Vi ställer därför krav på våra diplomerade massörer. Efter kursen ska du ha  mycket goda kunskaper i anatomi, fysiologi, ergonomi,  triggerpunkter,  olika töjningstekniker som PNF och PIR, undersökningsmetodik och egentöj. Under lektionerna får du även lära dig andningsteknik, grundläggande näringslära med mera.

Under 2 dagar  per månad har vi undervisning i salen. Det blir en hel del egenstudier och 100 praktiska timmar fördelat på ett halvår. Du avlutar kursen med ett teoretiskt och ett praktiskt prov. Du har ochså möjlighet att få stödundervisning. Mer praktisk information kommer vid anmälan.

Pris. Ej fastställt.

 

Fortsättningskurs Resparatorisk Manuell Terapi. Förkunskap som lägst massör krävs. Du erhåller 1000 kr. i rabatt om du gått vår utbildning som massör. Kurslängd 2 dagar och praktik 10 redovisade behandlingar tills återträffen som är ca en månad senare.

Pris utan rabatt. 5. 800 kr.                                                                      

Kurs Taktilmassage. Inga förkunskaper behövs. Denna kurs är ett bra komplement till din massörutbildning för att breda behandlingsarsenalen. Du erhåller 1000 kr. rabatt om du gått vår utbildning som massör. Kurslängd 3 dagar och viss egenstudie samt 10 redovisade behandlingar tills återträffen som är ca en månad senare.

Pris utan rabatt. 10.800 kr.

SÄKRA DIN PLATS REDAN NU! En härlig framtid med goda möjligheter finns för dig. 

 

ANDLIG- OCH PERSONLIG UTVECKLING

Dessa kurser/workshop är för dig som vill utveckla din andliga förmåga, en förmåga vi alla har inom oss. Du lär dig bli mer intuitiv, lär dig förstå informationen som kommer till dig, och hur du ska hantera det. Även avslappningsövningar och andningsövningar ingår samt ett stort antal andra övningar. LOA- law of attraction är något som också ingår i kurserna så du kan följa dina drömmar och mål. Finner du att du har något problemområde mentalt där du kan behöva en extra skjuts för få rätt frekvens har du möjlighet att med oberon få hjälp. Befinner du dig i livet där du verkligen med hjärtat vill vara? Med kursen kommer du få nycklar till att förändra ditt liv. Du kanske är redan nöjd med ditt liv? Med kursen kommer du stärka dig mentalt och minska stressen inom dig.

TEMAKVÄLLAR

Just nu kommer vi inte att ha temakvällar.

 

Du lär dig knepen på effektiv och skön behandling.