UTBILDNING I TAKTIL BERÖRINGSMASSAGE

Att utbilda sig till taktilberöringspedagog investerar du inte bara i dig själv utan även andras hälsa och välmående. En vin-vin situation för att skapa en lugnare och tryggare tillvaro för andra. 

Taktilberöring är lämplig för alla, en lätt och mjuk och avslappnande breöringsmetod som frigör lugn- och ro hormonet Oxytocin. Behandlingen lämpar sig inom barn - och skola, kontor, inom sjukvården, palliativ vård, rehab  men också i spa - och massageverksamheter.

För oss är det viktigt att vi kan försäkra oss att du som elev inte bara kan det praktiskt och kan visa det online, därför behöver du vara på plats vid minst 2 tillfällen Ingen praktisk utbildning/kurs är online. Teorin kan lösas online om du har svårt att ta dig hit. 

Inga förkunskaper krävs. När du anmält dig får du per mail praktisk information kring kursen. Efter genomgången och godkänd kurs i både praktik och teori erhåller du ditt diplom.

Avanmälan senast 10 dagar innan kursstart. Därefter förbehåller vi oss rätten att ta en avgift på 50% endast om inte platsen hinner tillsätta en reserv då får du hela beloppet åter.

 

Säkra din plats redan nu. Det finns begränsat antal platser.